deformation tool error

whenever I apply a deformation to a drawing, it moves back in perspective, and when I select the drawing and translate it to the move it forward, the drawing doest move along the Z axis, it just moves along the X and Y. Can anyone help me out thanks

Is the deformer by itself? Or is it attached to another deformation chain via kinematic output or straight?

Can you post images/videos of whats going on and or the project file.

i have attached a jpg file in my previous post

i have attached a jpg file in my previous post[/quote]
It’s because you don’t have the animate button turned on, you’re in reposition mode so it’s not putting any keyframes down, but moving everything (it’s used to change/position of duplicates/original without putting down keyframes).

http://i.imgur.com/BmMhwCF.png

the running man needs to be checked for that to work.

i have attached a jpg file in my previous post[/quote]
It’s because you don’t have the animate button turned on, you’re in reposition mode so it’s not putting any keyframes down, but moving everything (it’s used to change/position of duplicates/original without putting down keyframes).

http://i.imgur.com/BmMhwCF.png

the running man needs to be checked for that to work.[/quote]
i need some distance between the boy and the arm so a table can be placed between them , need the character’s arm over the able but the arm snaps back with the torso when the deformation button is on
check two more pictures i have added

i have attached a jpg file in my previous post[/quote]
It’s because you don’t have the animate button turned on, you’re in reposition mode so it’s not putting any keyframes down, but moving everything (it’s used to change/position of duplicates/original without putting down keyframes).

http://i.imgur.com/BmMhwCF.png

the running man needs to be checked for that to work.[/quote]
i need some distance between the boy and the arm so a table can be placed between them , need the character’s arm over the able but the arm snaps back with the torso when the deformation button is on
check two more pictures i have added[/quote]
Your images are tiny, i can barely see anything. If its snapping with deform on theres a keyframe there, shift+f6 to erase it or click the reset to default position in the deformer toolbar.